Solfilm

Solfilm monteres på vinduer og biler

Professionel toning af bilruder og andre vinduestyper

Kunne du tænke dig at få monteret solfilm på dine bilruder eller på vinduerne i dit hus? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos RL Styling tilbyder vi blandt andet montering af vinduesfolie på bilruder og mange andre typer vinduer for private og erhverv. Vi holder selv til i Støvring, og vi har derfor særligt mange kunder fra Volsted, Nibe, Aalborg og omegn.


Derfor skal du få monteret solfilm på dine ruder

Solfilm skærmer for både lys, varme og nysgerrige blikke. I et privat hjem beskytter folie til vinduer interiør og tekstiler mod at falme, ligesom det giver lige netop det sol- og lysindfald, som du ønsker i dit hjem.

I bilen er solfilm ofte uundværligt, når solen brænder. For eksempel er børn og dyr særligt sensitive over for overophedede biler, og her er folie til bil fantastisk til at holde varmen ude. Solfilm sørger også for at holde nysgerrige blikke ude og giver din bil et ekstra flot look.

Vi giver 5 års garanti på vinduesfolie

Vi anvender et af USA’s mest anerkendte mærker inden for solfilm (LINK), som giver 5 års garanti på misfarvning og krakelering i filmen. Filmen bliver præpareret på en måde, så den ikke bliver ridset, og samtidig har den en UV-beskyttelse på intet mindre end 99 %, hvilket betyder, at du og eventuelle passagerer i bilen er beskyttet mod forbrænding.

Priser på montering af solfilm

Vi lagerfører 3 nuancer med hhv. 5 %, 20 %, 35 % og 50 % lysgennemgang. Hvis du har andre behov for lysgennemgang, så ring.​

- RL Styling - 088f953a cc19 47ee 8477 2671a815d0ae 376 - Solfilm

* Den mest anvendte film til personbiler har 20 % lysgennemgang. Derfor kan man uden problemer køre i mørke og fortsat se fint igennem filmen; samtidigt med, at den om dagen dæmper solens stråler effektivt.

** Den anvendte film til varevogne har en 5 % lysgennemgang, lukker næsten alt lys ude og slører derfor effektivt, hvad du har liggende i bilen.

*** Disse modeller giver en del ekstra arbejde, da bagruden ikke kan åbnes. Derfor er der et tillæg for dem.

**** På den fleste varebiler er der kun 2 ruder: Forrude og bagrude. På denne type varebil, er det kun bagruden, der må tones, og der er derfor kun 1 rude, der skal tones. Derfor den lavere pris.

Bliv kontaktet hurtigt

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.