Solfilm

Solfilm skærmer for både lys, varme og nysgerrige blikke.  

I privaten beskytter solfilm interiør og tekstiler mod at falme, ligesom det giver præcist det sol- og lysindfald, du ønsker i dit hjem.  

I bilen er solfilm ofte uundværligt, når solen brænder. F.eks. er børn og dyr særligt sensitive overfor overophedede biler, og her er solfilm fantastisk til at holde varmen ude. Solfilm sørger også for at holde nysgerrige blikke ude og giver din bil et ekstra flot look. 

 

RL Stylings solfilm

RL Styling anvender et af USA’s mest anerkendte mærker, www.johnsonwindowsfilms.com , som giver 5 års garanti på misfarvning og krakelering i filmen. Filmen er præpareret på en måde, så den ikke bliver ridset, og har samtidig en UV-protection på 99 %, så du også er beskyttet mod forbrænding.  

Se priseksempler nedenfor

Vi lagerfører 3 nuancer med hhv. 5 %, 20 %, 35 % og 50 % lysgennemgang. Hvis du har andre behov for lysgennemgang, så ring. 

Model: Priser er inkl. moms
3 Dørs * 1800 kr
5 Dørs / St car * 2200 kr
Varevogn ** 2400 kr
Tillæg for Sedan *** 500 kr
Bagrude ****​  800 kr

* Den mest anvendte film til personbiler har 20 % lysgennemgang. Derfor kan man uden problemer køre i mørke og fortsat se fint igennem filmen; samtidigt med, at den om dagen dæmper solens stråler effektivt.

** Den anvendte film til varevogne har en 5 % lysgennemgang, lukker næsten alt lys ude og slører derfor effektivt, hvad du har liggende i bilen.

*** Disse modeller giver en del ekstra arbejde, da bagruden ikke kan åbnes. Derfor er der et tillæg for dem.

**** På den fleste varebiler er der kun 2 ruder: Forrude og bagrude. På denne type varebil, er det kun bagruden, der må tones, og der er derfor kun 1 rude, der skal tones. Derfor den lavere pris.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

    Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 26 80 35 79 eller skriv en mail til info@rlstyling.dk